En dag med Crossfit

vagnhallen-formabs

Nu fick jag möjligheten att låta Formabs sättas på prov av Crossfit atleter. Jag måste säga att jag var lite nervös för Nu skulle ett svårt prov för Formabs äga rum.

När jag rullade in på parkeringen till Vagnhallen (största box i GBG med över 300 medlemmar) var det aktivitet t.o.m utanför boxen. Här tänkte jag att banden som kan användas som tillbehör i Formabs nu kommer att användas flitigt.

Ett par stycken började prova direkt och efter att ha stått och tittat ett tag började flera testa Formabs, en efter en. Alla upplevde något gemensamt – att Formabs ger maximalträning av magen på ett bekvämt sätt. Många ville träna i den och andra var nyfikna, så det fanns att göra från stunden jag kom till Crossfit-boxen till att jag var tvungen att åka hem.

Formabs klarade provet med Mycket Väl Godkänt.

/Tony Föhrman, grundare Fromabs


Publicerat

i

av

Etiketter: