Företaget

om_oss_smallJag som driver Formabs heter Tony Föhrman, är 36 år och har sysslat med träning sen jag var liten. När jag var 5-6år började min pappa ta med mig ut i spåret och jag gillade det! Träning blev sedan ett litet intresse i min vardag.

Med PT utbildning och massör har jag fått en liten inblick i kroppens anatomi och fysiologi. Att jobba med människor är roligt och att hjälpa dem att nå sina mål med sin träning är en stor utmaning och starkt motiverande. Jag har alltid försökt att vara lyhörd och medkännande inför de problem människor upplever i sin träning. Jag försöker ofta hitta lösningar som kan hjälpa dem att bli bättre.

Varför Formabs?

En stark magmuskulatur är viktigt i träning och inte minst för att undvika skador. Magen bör tränas sist i ett träningspass eftersom den stabiliserar hela kroppen under själva passet. I slutet på passet är vi oftast som tröttast och det är lätt att inte ge magen, den intensitet av träning som den förtjänar. Formabs är bekväm och enkel i sin övning och ger maximal träning av magen bara genom att vi jobbar upp och ner i den. Formabs är en lösning på vad många upplever som krångligt och besvärligt i magträning.

Musklerna är blinda, men de har bra minne.

Daniel Niklasson
Produktutvecklare
Lic. PT