Hallå Hälsa!

hallahalsa-web

En helg i april blev Kalmars första hälsomässa en verklighet, ”Hallå Hälsa!”. Många ställde ut. Nästan alla gym i Kalmar var representerade med montrar. Självklart var vi där med Formabs.

Hur skulle den stå sig för lokal publik? Jag fick inte vänta länge förrän svaret kom. Från öppning 10.00 till stängning 16.00 och faktiskt en bit över det, nära 16.30 visade jag Formabs funktion och effekt. Vid lunch stod folk och väntade medan jag åt min mat, så intresset och nyfikenheten var enastående.

En av de som prövade hade några år tidigare spräckt svanskotan och har sedan dess inte kunnat göra situps. En annan hade flera diskbråck och kunde endast finna lättnad genom floating. Ytterligare hade gjort magoperation och haft svårt att få kontakt med magmusklerna igen som hon önskade. Även bra tränade människor med mycket kraft och energi provade på. Alla kom fram till samma slutsats, att Formabs gav dem den träning de sökt efter och var långt över förväntan.

Jag fick skriva flera kontaktuppgifter och lovade att höra av mig och göra ytterligare demonstrationer för dem och fler. Det var allt från skolor med särskoleelever till kvinnor inom barnomsorgen som ville ha ytterligare besök. Instruktörer, PT:s från olika träningsinrättningar körde stenhårt med Formabs och var alla överens om att det vore nåt att ta in på deras arbetsplats. Jag hoppas de upplevde träningsvärk flera dagar efteråt. Även denna gång kom folk som blivit ditskickade av vänner och bekanta som provat.

Ja, Formabs togs verkligen emot med öppna armar för hemmapubliken och vi tackar Kalmar för denna gången.

//Tony Föhrman, Ägare Formabs


Publicerat

i

av

Etiketter: